Nieuws

31 december 2022

Het jaar zit er alweer op en wat hebben we een fantastische zomer gehad en daarvan heeft een ieder van kunnen genieten zonder corona maatregelen.  Wat zijn de faciliteiten op de camping verbeterd, het mooie zwemparadijs buiten, de manege, ook de receptie op de camping heeft een nieuwe uitstraling.

Ook wij hebben wat aanpassen gemaakt op onze website, zo kunt u als lid uw lidmaatschap verlengen en betalen in de leden login pagina indien u niet per automatische incasso wilt betalen.

Ook hebben wij de site een nieuwe verfrissende uitstraling gegeven.

Verder wensen wij een ieder een fijne jaarwisseling toe en op naar een gezond en gelukkig 2023.

 

 

12 augustus 2020

 

In verband met het corona-gebeuren hebben wij als vereniging niet op gepaste wijze afscheid kunnen nemen van ons bestuurslid Reiny Kuiper.
Ten huize van de voorzitter is namens de belangenvereniging een vvv-bon en een bloemenbon aan Reiny overhandigd. De volgende woorden zijn tot haar gericht: lieve Reiny, namens de belangenvereniging dank ik jou bijzonder hartelijk voor alles wat je hebt gedaan voor onze vereniging.
Jij was een echte madre-familias: jij wist precies wat en wanneer iets binnen onze vereniging moest gebeuren. Jij stuurde iedereen aan en was een vraagbaak voor ieder bestuurslid. Ieder van de bestuursleden is door jou "ingewerkt".
Na 9 jaar bestuurslid te zijn geweest hebben wij nu afscheid van elkaar genomen. Als dank gaat hierbij een vvv-bon en een bloemen-bon, omdat het nu gewoon te warm is om de bloemen een mooi leven te geven.

 

Het bestuur

18 mei 2020

 

Beste leden,

 

We hebben opgemerkt dat alle binnenkomende e-mails niet goed werden doorgestuurd naar onze mailbox. We zijn namelijk eind vorig jaar overgestapt naar een andere hostingpartij waar we deze mooie website op draaien. Mogelijk hebben we uw mail gemist of daardoor veel te laat beantwoord, onze excuses hiervoor. Het probleem is nu opgelost.

We staan als vereniging voor uw klaar en proberen toch uw vragen en/of wensen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

 

Met vriendelijke groet,

Michael van den Hoff

 

>----------------------------------------------------------------------<

2 Mei 2020

 

Beste leden,

 

Het coronavirus houdt ons allen in de greep. Fysiek kunnen wij als bestuur niet bij elkaar komen (3 van de 4 bestuursleden zitten in de risicogroep)

Het bestuur probeert de vereniging draaiende te houden en zendt degenen die beschikken over een e-mailadres de stukken.

Indien iemand van u vragen heeft of n.a.v. de stukken krijgt, kunt u die vragen gewoon stellen. U kent vast leden in uw omgeving die geen e-mailadres hebben. Wilt u hen dan op de hoogte brengen van de inhoud van deze stukken? Dank alvast.

Het bestuur  hoopt dat de economische schade voor Egbert beperkt blijft. Als de situatie nog langer duurt, zal dit grote gevolgen hebben voor Nederland (en uiteraard ook voor de rest van de wereld). Onze gezondheid staat op de eerste plaats, maar als de mensen geen geld meer kunnen verdienen, zullen er wellicht andere maatregelen genomen worden.

Het bestuur hoopt dat u op deze wijze voldoende geïnformeerd bent

 

Blijf gezond!

 

Namens het bestuur,

Paul Wijnen

 

>----------------------------------------------------------------------<

 

Oktober 2019

 

Moeite met uit het (zwembad) water komen!

Toegankelijkheid zwembad is verbeterd!

 

Ook dit jaar was er de roep om de toegankelijkheid van het binnenzwembad te verbeteren. Voor een aantal leden van onze belangenvereniging is het moeilijk zo niet onmogelijk om via de huidige trappen van het zwembad in of uit het zwembad te gaan. Erin plonsen of van de kant af glijden lukt nog wel maar dan komt men er zeer moeilijk weer uit met die smalle treetjes.

De oplossing zou een zogenaamde ‘luie trap’ zijn. Een trap die een beetje lijkt op een normale trap met brede traptreden en een stevige leuning.

Op de laatste jaarvergadering kwam deze vraag weer aan de orde en de toezegging van de eigenaar van het recreatiepark, Egbert Schiphorst, was dat hij ernaar zou kijken en dat het er maar eens van moest komen.

Vanuit het bestuur waren we al op zoek naar offertes om voor te leggen aan Egbert, maar tot onze grote vreugde stond er midden in het hoogseizoen opeens een aanhanger met daarop de zo graag gewenste trap. Enkele dagen later was hij geïnstalleerd en vanaf nu kan ook iedereen die wat moeilijker ter been is óók gebruik maken van het binnen zwembad.

 

Egbert vanuit het bestuur dank voor je inspanning en voortvarende reactie. Je hebt het recreatiepark Samoza weer een stuk aantrekkelijker gemaakt.

 

Beste leden van de belangenvereniging wij wensen jullie mede namens Egbert de komende herfst en winter veel ‘zwemplezier’. Zwemmen is voor de meeste mensen een goede vorm van lichaamsbeweging en een kans om je sociale contacten uit te breiden of aan te halen.